Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/01/2011

Comença una campanya de neteja de pintades a les façanes del Nucli Antic

    El servei de neteja de façanes és gratuït      El servei de neteja de façanes és gratuït

L'acció està vinculada a la campanya Sumes o Restes? impulsada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

A partir de la setmana vinent, i durant aproximadament tres setmanes, el Servei municipal de neteja de pintades iniciarà una campanya de neteja de façanes i mobiliari urbà al sector del Nucli Antic. L'acció està vinculada a la campanya pel foment de les actituds cíviques, que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, sota l'eslògan Sumes o Restes?

A mesura que els operaris vagin realitzant la neteja de les façanes públiques i del mobiliari urbà es demanaran autoritzacions als propietaris de les façanes afectades, de titularitat privada, per tal que puguin afegir-se a aquesta acció, tal i com ha explicat Juan Luis Ruiz, Regidor de Serveis Viaris. "La neteja de pintades és un servei gratuït que ofereix l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per beneficiar-se'n només cal fer una sol·licitud a l'oficina d'atenció ciutadana OAC, a l'Oficina de VNG-net, de la plaça de Sant Antoni, o bé electrònicament mitjançant la Carpeta Ciutadana, on també hi trobaran el formulari de petició".

Valoriza és l'empresa que té la concessió del Servei de neteja de pintades. Durant l'any 2010 va rebre un total de 367 sol·licituds. "Preveiem que aquesta xifra augmenti durant aquest any gràcies a la difusió que s'ha fet d'aquest servei, sobre tot entre els establiments comercials a través dels informadors ambientals de la campanya Sumes o Restes?"

La zona on, a partir de dilluns, comença la campanya de neteja de façanes està delimitada pels carrers del Pare Garí, de l'Aigua, de Sant Gregori, dels Mercaders, de les Freixes, de la Pastera, de Joaquim Mir, de Sant Josep, de Sant Magí i de Tarragona, i places de la Vila, del Pou i de les Cols.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00