Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/04/2013

L'Oficina Jove va atendre més de 15.000 consultes el 2012

 Gerard Figueras, regidor de Joventut Gerard Figueras, regidor de Joventut

Salut, Formació i Treball són els temes més demandats pels joves

Salut, formació i i treball son les tres qüestions que més demandes d'informació, orientació i assessorament, han rebut a l'Oficina Jove del Garraf, que es gestiona des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, al llarg de 2012. Així ho han destacat tant l'alcaldessa de la Ciutat, Neus Lloveras, com el regidor de Joventut, Gerard Figueras. En aquest sentit l'alcaldessa ha volgut destacar "la bona feina dels tècnics de l'Oficina Jove ja que gràcies a ells s'han assolit uns alts índex de satisfacció en els usuaris, cosa que demostra que el servei és una eina que connecta la joventut amb l'administració local i esdevé el seu referent quan volen aclarir qualsevol aspecte que els ateny."

Per la seva banda, Gerard Figueras ha volgut senyalar aquest servei comarcal com una eina molt útil per a la ciutat. "És un servei molt consolidat. En percentatge, l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú és una de les més actives de Catalunya” Al llarg de 2012 l'Oficina ha atès a 11.204 joves que han realitzat més de 15.300 peticions d'informació, assessorament o orientació personalitzades i especialitzades. També s'han vehiculat fins a nou plans d'empresa amb el que s'ha potenciat també l'emprenedoria, l'autoocupació i el cooperativisme en el col·lectiu jove, el més vulnerable dins l'entorn econòmic actual.

Gerard Figueras ha volgut finalment "agrair al personal de la regidoria el gran treball que estan fent, mantenint el Servei amb uns estàndards de qualitat elevadíssims, tot i que a hores d'ara disposen de menys recursos per a dur a terme les seves diferents tasques."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00