Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2013

Torna la Vilanova Shopping Night

El dissabte 1 de juny se celebra la quarta edició d'aquesta experiència comercial

El dissabte 1 de juny de 2013 la ciutat acollirà la quarta edició de la Vilanova Shopping Night amb la intenció de reeditar l'experiència comercial i festiva més exclusiva de la ciutat. La VSN és una experiència de compra única, festiva i nocturna, on els establiments del centre de Vilanova i la Geltrú obriran les portes en horari extraordinari, de 21 a 24 h.

L'esdeveniment està promogut per l'Associació de comerciants Viu Comerç, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Un gran nombre de comerços, tots a l'eix comercial del centre de la ciutat, obriran fins a la mitjanit del dissabte 1 de juny en el que ja es considera la festa del comerç i dels comerciants, i que, juntament amb la segona edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí atractiu per als visitants i en espai de relació entre els ciutadans i les ciutadanes.

Els comerços i els aparadors de la ciutat es vestiran per a l'ocasió, sense oblidar que les botigues faran promocions especials i descomptes durant tota la nit per a tota la seva clientela. A més a més, es podrà gaudir de música en directe, actuacions, tastos a les botigues, DJ's, photocall, i tot un seguit d'activitat que proposaran les diferents botigues participants.

Els establiments disposaran de tiquets d'estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l'aparcament als seus clients, vàlids per als aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la plaça Charlie Rivel.

Després de l'èxit de les edicions anteriors, la Vilanova Shopping Night torna amb l'objectiu de posicionar Vilanova i la Geltrú entre les grans ciutats comercials a Catalunya i poder explicar als seus visitants l'amplia oferta comercial de la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00