Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2012

Una vuitantena d'assistents a la jornada de portes obertes de l'EFAV

imparteix formació per obtenir la llicència de mantenimen d'aeronaus       L'escola imparteix formació per obtenir la llicència de mantenimen d'aeronaus

L'escola aeronàutica, ubicada a l'IMET, ofereix formació per obtenir la llicència de manteniment d'aeronaus de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria

Un total de 80 persones van assistir dissabte a la jornada de portes obertes de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), en la qual es van fer sessions informatives del tipus de formació i titulació que es pot obtenir després de seguir els cursos que s'hi duen a terme.

L'escola ofereix formació per obtenir la Llicència de Manteniment d'Aeronaus de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, requisit imprescindible per certificar les tasques de manteniment a nivell europeu.

La jornada va començar a les 11.30 h, amb la visita a les instal·lacions, la biblioteca, les aules i l'hangar on es podien realitzar algunes de les activitats de pràctica a càrrec d'alumnes del mateix centre.

L'EFAV ofereix la formació necessària per obtenir la llicència de manteniment d'aeronaus de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, requisit imprescindible per certificar les tasques de manteniment a nivell europeu. Així mateix l'escola també ofereix altres opcions com són els exàmens lliures bàsics i els d'aixecament de diferències.

Amb l'objectiu de promoure aquesta formació entre els i les joves de Vilanova i la Geltrú, aquests comptaran amb una bonificació del 15% en les taxes de l'EFAV el curs vinent, mentre que a la resta s'aplicarà la modificació aprovada dilluns passat pel ple de l'Ajuntament, que contempla un augment del 15%, tal i com també s'ha produït en d'altres centres educatius municipals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00