Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2012

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú rep el premi al millor estand a la fira ExpoBages de Manresa

  Maribel Rodríguez, Gerard Figueras i Pere Cayuela amb el premi Joan Camprobó aquest matí a ExpoBages  Maribel Rodríguez, Gerard Figueras i Pere Cayuela amb el premi Joan Camprobó aquest matí a ExpoBages

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha recollit aquest matí el guardó Joan Camprubí

Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha rebut aquest matí a Manresa el premi Joan Camprobí al millor estand de la fira multisectorial ExpoBages. L'estand de Vilanova i la Geltrú a ExpoBages és una de les primeres accions que han estat producte de la col·laboració de tots els membres de la Taula de Turisme i Comerç de la capital de la comarca del Garraf. Gerard Figueras ha rebut el premi de mans de la regidora de Promoció Econòmica de Manresa, Sílvia Gratacós.

L'estand de Vilanova i la Geltrú a ExpoBages, que ha despertat una forta espectació, ha comptat amb la col·laboració molt estreta de ViU Comerç, Estació Nàutica, el Gremi d'Hostaleria i Restauració, i Menja't Vilanova. L'estand està oferint informació de la ciutat, de les activitats nàutiques, dels restaurants, de la nova Fira Temps de Vi que obre les seves portes de l'1 al 3 de juny, i del Vilanova Shoping Night que es celebrarà la nit del 2 de juny.

Així mateix, tots els visitants a ExpoBages poden participar, fins aquest vespre, a un sorteig de diferents premis, relacionats amb Vilanova i la Geltrú, si omplen una butlleta i responen correctament a tres preguntes sobre la ciutat. El premis son quatre sortides en caiac, una sortida de dues hores en vaixell sense titulació per a quatre persones, una excursió a cavall, dos tiquets per gaudir la posta de sol en vaixell, un dinar per a dues persones al restaurant Rosegall; un dinar o sopar per a dues persones als restaurants La Cucanya, Peixerot, o Marina - Can Coll, 10 tasts de vi a la fira Temps de Vi, un xec de 100 i quatre de 25 euros per consumir als establiments de ViU Comerç a la Vilanova Shoping Night, una nit d'hotel amb esmorzar per a dues persones a l'Hotel Solvi; i 60 entrades als diferents museus de la ciutat. 

Podeu descarregar la fotografia clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00