Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2007

L'actor Pere Arquillué recita a VNG una selecció de poemes de Ferrater

L'actor Pere Arquillué L'actor Pere Arquillué

Aquest espectacle, producció del Teatre Lliure, es pot veure demà a l'Escola de Música. D'altra banda, la Mostra de Teatre Amateur estrena avui al vespre 'Somni d'una nit d'Estiu'

La programació de teatre que proposa l'Ajuntament de VNG per aquesta tardor porta a l'escenari demà dissabte el recital poètic "Pere Arquillué diu Gabriel Ferrater". Arquillué, un dels actors catalans amb més presència escènica, ofereix un retrat personal i literari de Ferrater, considerat un dels principals renovadors de la poesia catalana de postguerra. 

L'espectacle és dirigit pel mateix intèrpret i conté la lectura d'una selecció de catorze poemes, amb acompanyament musical a càrrec d'Eugeni Roig. Es tracta d'una producció del Teatre Lliure que visita demà VNG. El recital tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat a les 22.30 h. Trobareu més detall d'aquest acte aquí . D'altra banda, aquesta nit es pot veure al Círcol Catòlic una adaptació de "Somni d'una nit d'estiu". 

Aquest clàssic de Shakespeare es representa en el marc de la Mostra de Teatre Ameteur, sota la direcció de Montse Obrador i Salvador Cuéllar. L'obra començarà a les 21 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00