Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2007

El conseller de Cultura visita Trapezi

Joan Manuel Tresseras, diumenge a la pl. de la Vila   Joan Manuel Tresseras, diumenge a la pl. de la Vila

Joan Manuel Tresseras ha dit que el centre de la Vela serà el referent del món del circ a Catalunya

Consolidar la ciutat de VNG com a un dels centres de formació i residència de professionals del món del circ a Catalunya. Amb aquest objectiu en el punt de mira, el conseller de Cultura de la Generalitat, Joan Manuel Tresseras va ser present diumenge a la ciutat per visitar el Trapezi 2007. 

Aquesta és la segona vegada que Tresserras ve a VNG com a conseller i ha aprofitat la visita per ratificar el suport de la Generalitat al festival i per dir que es treballarà conjuntament, un cop passades les eleccions, per tal d'aconseguir que el centre de la Vela sigui un dels eixos centrals de la creació i formació de professionals del món del circ. 

D'altra banda, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena s'ha mostrat molt satisfet del suport que la ciutat està rebent per part del govern de la Generalitat. Amb el d'enguany el festival ja ha arribat a la seva onzena edició. Un festival que ha anat canviant de format i s'ha reinventat, per tal de presentar al públic un model de circ alternatiu, esdevenint una de les cites anuals imprescindibles a VNG. 

El conseller de Cultura també va voler aprofitar la seva visita per fer un tomb pel Mercat Noucentista, que enguany estava ubicat al davant del Mercat del Centre, a l'avinguda de Francesc Macià. Joan Manuel Tresseras va estar acompanyat, a més de per l'alcalde, pel primer tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, la regidora de Cultura, Mercè Foradada, el regidor de Promoció Econòmica, Adolf Montoliu, la regidora d'Educació,Formació i Ocupació, Míriam Espinàs, i del regidor adjunt a l'alcaldia, Xavier Carbonell, entre d'altres membres i representants del consistori vilanoví.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00