Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/08/2010

Èxit de públic en la tercera edició de la fira 'Fora Estocs'

Els organitzadors ja pensen en la propera edició Els organitzadors ja pensen en la propera edició

Els organitzadors ja pensen en la propera edició d'hivern després de la bona acollida de dissabte

La fira Fora Estocs, que es va celebrar dissabte a la plaça de la Vila, va ser un èxit d'afluència de públic. Així ho confirma l'associació Tot Centre, encarregada d'organitzar l'esdeveniment. La iniciativa comptava amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya.

Al llarg de tot el dia, tot i la calor que va fer al llarg del matí, el públic es va apropar a la plaça de la Vila per comprar i remenar entre les diferents parades que s'ubicaven a la plaça.

Abans de començar la fira ja havia gent a la plaça comprant en aquelles parades que estaven muntades. Durant tot el dissabte visitants i curiosos van desplaçar-se a la Fira que, en alguns moments, fins i tot, va veure com es formaven cues en algunes de les carpes. I a l'hora de tancar encara hi havia força gent comprant.

Coincidint amb la campanya Posa'l a 26ºC que porta a terme l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, durant tota la jornada els comerciants van col·laborar amb la iniciativa repartint vanos entre el públic assistent.

Els professionals que van participar en aquesta tercera edició del Fora Estocs es mostren satisfets amb els resultats de vendes, ja que van poder liquidar una gran part del gènere de la temporada d'estiu.

Com a novetats d'enguany cal dir que hi va haver un 40% més de carpes en comparació a l'estiu passat, cosa que va suposar un augment de l'oferta comercial als visitants, els quals van destacar la qualitat dels productes exposats i les marques ofertades. També com a novetat d'aquesta edició es van posar banderoles a cada carpa amb el logo de cada establiment per tal que fos més fàcil i ràpid la identificació de les botigues.

L'èxit d'aquesta tercera edició consolida la fira com un referent comercial de la comarca. Ara, des de Tot Centre ja es comença a treballar en l'edició d'hivern amb una voluntat de millora i superació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00