Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/12/2008

VNG se suma als actes del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

Les activitats tindran com a marc la plaça de la Vila    Les activitats tindran com a marc la plaça de la Vila

Els actes es concentraran el dimecres, 10 de desembre, a la plaça de la Vila.

Amb motiu del 60è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que es celebra el 10 de desembre de 2008, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del servei de Cooperació, ha organitzat una sèrie d'accions en col·laboració amb diferents entitats de la ciutat.

Les activitats es concentraran el mateix dimecres 10 de desembre a la plaça de la Vila, on es podran visitar dues exposicions. La primera, que porta per títol, No trepitgis els Drets Humans, mostra un recull d'escrits realitzats per diversos col·lectius, entitats i serveis de Vilanova i la Geltrú.

La segona de les exposicions és una mostra de fotografies sobre La Declaració Universal dels Drets Humans en 30 imatges. L'exposició es traslladarà l'endemà al Centre Cívic i Esportiu La Collada - Els Sis Camins on es podrà visitar fins el 23 de desembre.

Altres accions previstes per la tarda del dia 10 de desembre són una Pintada simultània de 6 grafits per la Pau que, a partir de les quatre de la tarda, realitzaran membres de l'Organització Zero, i la Lectura dels articles de la Declaració dels Drets Humans que es farà lloc a les sis de la tarda.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00