Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/07/2008

El Secretari de Comerç i Turisme visita VNG per conèixer els projectes vinculats al seu departament

 Fotografia: NONO  Fotografia: NONO

Aquesta setmana també ha visitat la ciutat el Secretari General de Joventut

El Secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, Emili Valdero, va visitar aquest dijous Vilanova i la Geltrú per tal de conèixer els projectes vinculats amb la seva secretaria i establir contacte amb els agents econòmics de la ciutat.

Emilio Valdero va ser rebut a l'Ajuntament de VNG per l'alcalde, Joan Ignasi Elena, i pel segon tinent d'alcalde i Regidor de Desenvolupament local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Josep-Tomàs Álvaro, amb qui va mantenir una petita reunió de treball, durant la qual, i tal i com va explicar Valdero 'havien estat parlant de com potenciar turísticament els atractius de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb la zona del Penedès, posant especial interès en qüestions com l'Estació Nàutica'.

Per la seva banda Tomàs-Álvaro, va valorar positivament el fet que des de la Generalitat es vulgui conèixer directament la realitat de cada territori i va explicar que 'havien parlat del comerç destacant el potencial que té VNG al centre de la ciutat com a eix comercial on es combinen els establiments i l'oci a cel obert'.

Aquesta no ha estat l'única visita que un secretari general ha fet aquesta setmana a Vilanova i la Geltrú ja que dimarts el Secretari General de Joventut, Eugeni Villalbí, va ser a la capital del Garraf, amb l'objectiu de mantenir contactes amb els responsables de les politiques locals de joventut de tota la comarca.

Una estada que, segons Josep-Tomàs Álvaro, ha servit per començar a parlar de finançament del projecte de construcció d'un nou equipament d'oci a la zona esportiva de Vilanova i la Geltrú. Segons el regidor, 'la voluntat de l'equip de govern municipal és construir un equipament pensat pels joves, però també per aquells que no ho son tant'.

Àlvaro també ha afegit que 'el procés per determinar les característiques i el funcionament del nou espai tindrà un alt component de participació, per tal que els col·lectius de joves i les entitats de la ciutat puguin dir com els agradaria que fos aquest nou equipament'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00