Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/11/2008

Celebració dels 50 anys de col·legis d'enginyers tècnics industrials de Catalunya a VNG

Els actes, oberts a tothom, tindran lloc els dies 21 i 22 de novembre

Aquest any se celebra el 50è Aniversari de la creació del 'Colegio de Peritos Industriales de Cataluña-Baleares', del que al llarg dels anys n'han derivat els actuals Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials, entre ells, el de Vilanova i la Geltrú.

Amb motiu del 50è Aniversari, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú ha organitzat una sèrie d'actes oberts a tots els ciutadans i ciutadanes que tindran lloc els dies 21 i 22 de novembre.

Divendres 21 de novembre a les 16 h, a Neàpolis, tindrà lloc la jornada titulada 'La importància de les infraestructures en el creixement econòmic', presentada per L. Santiago Sánchez, Degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú.

L'acte comptarà amb la participació d'Antoni Soy, Secretari d'Indústria i Empresa del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya; Robert Vergés, Director de Projectes i Obres a Aigües Ter Llobregat; Enric Argelich, Director Expansió Zona Est. de Gas Natural; Jesús Mª Crespo, Director Zona Llobregat d'Endesa; i Miquel Teixidó, Director de Genaker i Membre del Comitè del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació.

La cloenda anirà a càrrec de l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena.

El mateix dia, a les 20.30, l'Església de Santa Maria de la Geltrú acollirà un concert de Corals, amb la Coral Isquione de Vilanova i la Geltrú, la Coral Sant Pere de Ribes i l'Agrupació Polifònica de Vilafranca del Penedès.

El dissabte 22 de novembre, a les 13 hores, l'Ajuntament oferirà una recepció i un reconeixement als ex degans del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú, al Saló de Plens.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00