Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2010

L'ajuntament de VNG inicia els tradicionals brindis de Nadal als centres cívics

Can Pahissa ha estat l'escenari del primer brindis d'enguany       Can Pahissa ha estat l'escenari del primer brindis d'enguany

El consistori vol felicitar les festes als veïns i veïnes dels barris de la ciutat. Aquesta tarda s'ha celebrat el primer brindis a Can Pahissa

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol felicitar les festes de Nadal als veïns i veïnes dels barris de la ciutat. Per això l'alcalde, Joan Ignasi Elena, la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, el regidor de Mobilitat i adjunt a l'alcaldia, Xavier Carbonell, i la regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, Míriam Espinàs, han participat aquesta tarda al primer brindis, celebrat a Can Pahisa.

Durant l'acte s'ha dut a terme una cantada de nadales a càrrec de la coral del centre, l'Albada, i de Rondalla de les Les Roquetes. A més a més, també s'ha dut a terme la lectura d'un poema de Joan Maragall. 

brindis coral nadal
L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, ha felicitat el Nada i ha desitjat una bona entrada d'any a tots els presents, a la vegada que ha agraït la feina que fan els centres cívics "aportant un sentiment de convivència i germanor que ens fa sentir orgullosos de Vilanova i la Geltrú i la seva ciutadania".

Durant la resta de la setmana, l'equip de govern seguirà visitant diversos centre cívics per felicitar el Nadal i brindar amb tots els veïns i veïnes.

Dimecres
- 18 hores, brindis al Centre Cívic i Esportiu La Collada-Sis Camins. Es durà a terme una cantada de nadales a càrrec dels Coros del Centre Cultural Andalús Rafael Alberti i del grup d'AV's.
- 19 hores, brindis al Centre Cívic La Geltrú. Lectura de poemes a càrrec de COMPEX i cantada de nadales a càrrec del grup d'AV's.
- 20 hores, brindis al Centre Cívic Sant Joan. Es realitzarà una exhibició de hip hop i dansa del ventre i cantada de nadales a càrrec del grup d'AV's.

Dijous
- 19 hores, brindis al Centre Cívic Tacó. Cantada de nadales a càrrec de la Ludoteca El Llampec i Espai D'acció.

Divendres
- 17 hores, brindis al Centre Cívic Molí de Vent. Hi haurà Bingo de Nadal.
- 18 hores, brindis al Centre Cívic Mar. Cantada de nadales a càrrec dels assistents al brindis.
Dissabte
- 13 hores, brindis al Centre Cívic La Sardana.

Diumenge
- 13 hores, brindis al Centre Cívic Tacó.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00