Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/11/2008

Dos mil participants al IV Concurs de postals de Nadal de l'ADEG

Infants guanyadors del concurs de postals de Nadal  Infants guanyadors del concurs de postals de Nadal

L'exposició de les postals participants es pot veure a la recepció de la UPC fins el 12 de desembre

Manel López, del Col·legi Les Parellades de Sant Pere de Ribes, Ariadna Jardí, del Col·legi Sant Bonaventura de VNG, Eric de Antonio Tudela, del Col·legi Sant Carme-Sant Elias de Vilafranca i Carla Rosselló, del Col·legi Divina Providència de VNG, han estat els guanyadors del IV Concurs de postals de Nadal.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, va presidir el lliurament de premis als guanyadors i també el repartiment d'obsequis a totes les escoles participants. Elena va donar les gràcies als organitzadors per aquesta iniciativa i, sobretot, l'enhorabona a tots els infants pels valors com l'esforç, la imaginació i la il·lusió. L'alcalde també va agrair el treball per part dels pares i mares i dels mestres en el seu treball i compromís diari.

El lliurament de premis es va fer ahir a a tarda i va anar a càrrec dels organitzadors del concurs: el president de l'Associació d'empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès (ADEG), Xavier Cardona, el president de la Delegació del Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, Jordi Gàlvez, el degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú (CETIVG), Luís Santiago Sánchez, i el director de l'EPSEVG, Enric Trullols.

Les quatre postals premiades serviran per felicitar les festes de Nadal als empresaris, socis i clients de les entitats organitzadores via mail, però es posaran a la venda en paper al preu de cinc euros, destinats íntegrament a la Fundació d'Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

L'acte va estar amenitzat per actuacions musicals a càrrec de la jove parella formada per Laia Ruiz, al violoncel, i Míriam Vallès, al piano, i per Bru Corbella, també pianista. 

Vegeu algunes imatges més:


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00