Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2014

Visita de la regidora d'Educació a les escoles Cossetània i Aragai

Ariadna Llorens ha vist les obres realitzades per l'IMET en ambdós centres educatius aquest estiu

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball ha destinat gairebé 80.000 euros a les obres de millora realitzades aquest estiu als centres educatius d'educació infantil i primària de VNG. El conjunt d'intervencions inclou la reparació del terra del pati per evitar l'erosió de l'aigua pluvial a l'escola La Ginesta; el repintat de les pistes esportives de l'escola Ítaca o la rehabilitació dels lavabos i vestidors de les escoles l'Aragai; Cossetània i Canigó, entre d'altres actuacions. 

visita escoles_obres2

Seguint amb el calendari de visites a les escoles de la ciutat que realitza la regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, dimecres va ser a l'escola Cossetània, on també s'hi ha fet millores aquest estiu. Acompanyada del director del centre, Jaume Llenas, la regidora va fer un recorregut per aquesta escola que ja comença a pensar en la celebració del 50è aniversari en el curs 2016-2017.

Prèviament la regidora d'Educació va mantenir una trobada amb la directora de l'Aragai, Aurora Reyes. En aquesta escola s'ha dut a terme també durant l'estiu la rehabilitació integral dels vestidors i lavabos per a infants situats a la planta baixa exterior. La directora de l'Aragai va manifestar la satisfacció "pel resultat final de les obres fetes per l'IMET" i va recordar "que els lavabos que hi havia eren d'origen, del 1978". Les obres realitzades han permès adaptar la instal·lació sanitària a la normativa actual incloent un wc adaptat per a minusvàlids.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00