Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2009

Sessió per ampliar contactes empresarials, avui a Neàpolis

  La sessíó començarà a les sis de la tarda  La sessíó començarà a les sis de la tarda

Hi prendran part 26 empreses, la major part de la comarca

26 empreses de diferents sectors participaran avui dijous en la jornada Business Networking Event (BNE), dedicada a l'ampliació de contactes útils per a la seva activitat. La sessió és organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona–Delegació Garraf, la Jove Cambra Internacional de Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament de la ciutat, i tindrà lloc a Neàpolis a partir de les 18 h.

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, donarà la benvinguda als representants de les empreses, la major part de les quals són del Garraf. Per assistir en el BNE han passat un procés de selecció per tal d'elaborar un grup amb unes mínimes sinèrgies potencials.

Les empreses que hi participen tant són de nova creació com consolidades. L'objectiu és que puguin ampliar contactes que després els permetin un millor desenvolupament de la seva activitat econòmica. Les persones participants s'agruparan de dues en dues i aniran rotant per presentar-se cara a cara, d'una forma àgil i clara, en un temps molt reduït.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00