Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2015

Vilanova i la Geltrú obre la seva participació a la fira B Travel

La ciutat compta amb estand propi i potencia la Destinació de Turisme Familiar

Aquest matí s'ha obert la fira B Travel, antic Saló Internacional del Turisme de Catalunya, amb la presència d'un estand de Vilanova i la Geltrú. La fira, que estarà oberta durant tot aquest cap de setmana a Barcelona, és un dels principals referents del turisme nacional i durant els darrers anys ha comptat amb la presència activa de la capital de la comarca del Garraf. El certamen firal ha estat inaugurat pel conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig. La delegació vilanovina ha estat encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, que ha estat acompanyat del president del Gremi d'Hoteleria i Restauració, Jaume Martí; del president de l'Estació Nàutica, Carlos Díaz, del gerent de Viu Comerç, Xavier Arrojo; o del president de Menja't Vilanova, Carlos Alcover, entre d'altres. També s'ha interessat per la proposta vilanovina el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

A l'estand de Vilanova i la Geltrú a B Travel es pot trobar tot tipus d'informació sobre Vilanova i la Geltrú. Hi ha un taulell i diferents taules per atendre als visitants, s'ha fet una recreació de la platja amb una caseta típica i un sorral, i plantes autòctones com margallons i palmeres. L'estand ocupa un espai de 60 metres quadrats i està situat de manera central a la fira al costat de l'Agència Catalana de Turisme i de l'escenari d'activitats. També s'ha fet un edició de barrets de palla amb una cinta amb el logotip clàssic de Vilanova i la Geltrú que ja s'està repartint al assistents a la fira.

El disseny de l'estand ha estat possible gràcies a la col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, Viu Comerç, Temps de Vi, Estació Nàutica, La Daurada Beach Club, Beach  & Town Market, Jardiland, Monbus i les àrees de Turisme, Cultura i Esports de l'Ajuntament de la ciutat.

Un dels grans atractius de la presència vilanovina a B Travel és la proposta de la Primera Família Turística de l'any. Qualsevol tipologia de família que visiti B-Travel podrà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna per poder optar a un premi força espectacular. Es tracta d'un cap de setmana de regal per a una família a gaudir els dies 29. 30 i 31 de maig. Aquestes dades coincideixen amb la celebració de Temps de Vi i la Vilanova Shopping Night, i l'obertura de La Daurada Beach Club. El premi consisteix amb dues nits a l'aparthotel Ceferino divendres i dissabte, un sopar al restaurant Infinit el divendres, una sortida amb caiac dissabte a càrrec de Roc Roi, un dinar al restaurant El Dinou, una visita al Museu del Ferrocarril i al Museu Romàntic Can Papiol, tiquets per gaudir de la fira Temps de Vi, un sopar dissabte al restaurant Quorum, dos vals de compra de 25 euros per a la Vilanova Shopping Night de divendres, una passejada en embarcació a motor diumenge, i un dinar al restaurant de La Daurada. Aquest premi encara tindrà algunes sorpreses encara per desvetllar que el convertiran en una oferta molt més atractiva encara. El sorteig per conèixer la família guanyadora del premi es farà aquest dilluns a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00