Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2011

El Govern anuncia per a la setmana vinent la presentació del PAM a la societat civil

 L'alcaldessa de VNG i la primera tinenta d'Alcaldia durant la compareixença per anunciar la presentació del PAM        L'alcaldessa de VNG i la primera tinenta d'Alcaldia durant la compareixença per anunciar la presentació del PAM

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras també ha anunciat per al 9 de novembre la celebració de l'Audiència pública sobre l'estat de les finances municipals

Aquest divendres, 21 d'octubre, el govern municipal donarà a conèixer als regidors dels grups municipals del Consistori el Pla d'Acció Municipal (PAM). Un cop tots els regidors del Consistori disposin del document, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras ha anunciat "una roda de presentacions sectorials a la societat civil i a la ciutadania". En aquest sentit, Neus Lloveras ha explicat que a partir de la setmana vinent, es donarà a conèixer el PAM de forma sectorial a les associacions de veïns i col·lectiu de gent gran; a les entitats joves i d'esport i al teixit empresarial i sindicats. L'alcaldessa de VNG creu que cal fer l'explicació i difusió del pla mitjançant taules que englobin els diferents sectors de la ciutat.

L'alcaldessa Lloveras ha afirmat que un cop s'hagi presentat el PAM als grups municipals, el govern està obert i "ofereix tot el diàleg per parlar de continguts i temes". L'alcaldessa ha reiterat que "el PAM es presentarà a tothom per igual i per tant s'acordarà un calendari de trobades per parlar de tots els temes que inclou el pla". D'aquesta manera, ha continuat Neus Lloveras, "fins avui no hi hagut cap conversa amb cap grup, no hi ha hagut converses de passadissos".

Sobre aquesta qüestió també ha parlat la primera tinenta d'Alcaldia, Ariadna Llorens, qui ha manifestat "que la voluntat d'aquest govern és de transparència, treball, rigor i responsabilitat". En aquest sentit Ariadna Llorens ha fet una crida a tots els grups del consistori per tal "d'unir esforços per Vilanova i la Geltrú i esperem que tots els partits polítics posin per davant el futur de la ciutat". Llorens ha reiterat que com a govern "esperem que tothom afronti aquest debat anteposant els interessos de la ciutat".

D'altra banda, durant la compareixença setmanal del govern davant els mitjans de comunicació, Neus Lloveras també ha assenyalat el dimecres 9 de novembre de 2011 com a data per a la celebració de l'Audiència pública sobre l'estat de les finances municipals. La trobada amb la ciutadania es farà a l'Auditori Eduard Toldrà i hores d'ara s'estan ultimant els detalls sobre l'organització. L'alcaldessa de VNG ha informat que "tenim una proposta que a la reunió de portaveus acordarem entre tots".

Finalment Neus Lloveras també ha explicat que avui mateix a la Comissió Informativa pertinent es donarà a conèixer la proposta del govern sobre les taxes i ordenances fiscals de 2012. La voluntat del govern, segons ha dit Neus Lloveras "és començar a negociar amb els grups municipals del Consistori la proposta i, si és possible debatre i aprovar les taxes i ordenances fiscals en el ple del 7 de novembre de 2011".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00