Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2009

Continuen les visites guiades per conèixer Vilanova i la Geltrú

  La ruta inclou una visita al Saló de Plens de l'Ajuntament   La ruta inclou una visita al Saló de Plens de l'Ajuntament

Les darreres visites de juliol es faran el dimarts i el dimecres 28 i 29 de juliol

La setmana vinent continua el programa de visites guiades 2009, organitzades per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament local i Promoció ciutat.

Així, pel dimarts 28 de juliol s'ha programat la visita La Memòria del passat. Un itinerari a peu pel casc històric de Vilanova i la Geltrú, per tal de descobrir la ciutat des de l'època medieval fins al segle XIX. La ruta inclou una visita al Saló de Plens de l'Ajuntament, al campanar de l'església de Sant Antoni i al Castell de la Geltrú.

La sortida es farà a les 19 hores, des del punt d'informació de turisme situat a la rambla principal, cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià. La durada de la visita és de 2 hores i el preu per persona és de 3 euros.

La següent proposta és pel dimecres 29 de juliol. L'Horitzó del mar és el nom d'aquest recorregut que porta al visitant pel barri de mar. Un indret ple d'història que permet conèixer la vila més marinera. La ruta inclou la visita a la Torre Blava amb pintures de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar.

La sortida es farà a les 19 hores, des de l'Oficina de Turisme situada al passeig del Carme s/n. La durada del recorregut és d'aproximadament 2 hores i el preu per persona és de 3 euros.

Les visites es fan en diferents idiomes, català, castellà, anglès o francès. Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina de Turisme situada al Parc de Ribes Roges, passeig del Carme s/n, trucant al telèfon 93 815 45 17 o bé per correu electrònic a l'adreça turisme@vilanova.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00