Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/03/2012

Es presenta Cowork-VNG, un projecte de col·laboració de 4 empreses nascut a l'espai Cowork de Neàpolis

L'Ajuntament, va afirmar Neus Lloveras, ha de facilitar la tasa de les persones emprenedores       L'Ajuntament, va afirmar Neus Lloveras, ha de facilitar la tasa de les persones emprenedores

El pilot de ral·lis Isidre Esteve va assistir a la presentació i va explicar la col·laboració de la seva fundació amb aquest projecte.

El pilot de ral·lis Isidre Esteve va ser ahir a la tarda a Vilanova i la Geltrú per participar a la presentació de Cowork-VNG. Aquest és un projecte conjunt de quatre empreses de Vilanova i la Geltrú sorgit arran de la col·laboració que han establert pel fet de tenir la seva seu a l'espai Cowork de Neàpolis. Justament aquesta suma d'esforços i la unió de talent és un dels elements que Isidre Esteve va assenyalar "com les eines que ha d'utilitzar la societat per aprofitar les oportunitats que genera el fet de trobar-nos en moment de crisi". El corredor de ral·lis, que va tenir un accident de moto a Dakar l'any 2007 a conseqüència del qual va patir una paraplegia, ha explicat que la seva fundació "ha comptat amb el projecte Cowork-VNG per a la gestió de la comunicació de l'entitat". En aquest sentit, Isidre Esteve va manifestar "la satisfacció personal i dels membres de la fundació pel servei i les solucions que els ha aportat aquesta plataforma d'empreses".

Cowork-VNG és la suma de diferents professionals amb més de 20 anys d'experiència que volen aprofitar les noves plataformes i eines tecnològiques per aquesta experiència de col·laboració que es gestiona mitjançant la plataforma 'cloud' de Google i oferint solucions conjuntes a un cost menor. 

cowork-isidre esteve2Imatge de la presentació de l'empresa Cowork-VNG

A l'acte de presentació també hi van assistir l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la segona tinenta d'Alcaldia, Glòria Garcia, qui va destacar el fet que "el projecte que avui presentem compleix perfectament l'essència mateixa de l'espai Cowork de Neàpolis". Per la seva banda, Neus Lloveras, va posar de manifest la necessitat de comunicar missatges positius com els que havia llençat Isidre Esteve en el seu parlament, ple de força i esperit de superació i emprenedoria. Segons l'alcaldessa de VNG i, coincidint amb el que havia dit anteriorment el pilot de ral·lis, "les èpoques difícils són també èpoques d'oportunitats i per tant les persones cal que deixem de banda la negativitat perquè hi ha molta feina a fer". En aquest sentit, Neus Lloveras va afirmar que "des de l'Ajuntament de VNG el que podem fer i fem són promoure i potenciar espais com Neàpolis Cowork a través del qual l'administració pot facilitar i ajudar els emprenedors en els seus projectes i idees de negoci".

Signatura al Llibre d'Honor de la ciutat
Prèviament a la presentació de Cowork-VNG, el pilot de rallis, Isidre Esteve va ser rebut a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per la regidora de Serveis Socials, Esports i Medi Ambient, Blanca Albà i l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, al Saló de Plens de l'Ajuntament. Isidre Esteve va signar al Llibre d'Honor de la ciutat i va rebre de mans de l'alcaldessa de VNG un obsequi institucional una reproducció de la Mulassa. 

cowork-isidre esteve3Prèviament a l'acte de Neàpolis, Isidre Esteve va ser rebut al Saló de Plens de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00