Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/07/2014

Festa Major als museus Balaguer i Papiol

La placa de cava amb el quadre del Drac es pot adquirir a les botigues dels museus  La placa de cava amb el quadre del Drac es pot adquirir a les botigues dels museus

Els Museus Víctor Balaguer i Can Papiol s'uneixen a la celebracions de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú amb diverses promocions i novetats

En motiu de la Festa Major, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i el Museu Romàntic Can Papiol volen facilitar les visites als seus equipaments durant el proper cap de setmana.
Pel que fa a la Biblioteca Museu, es podrà accedir de forma gratuïta a visitar l'edifici i les seves col·leccions. Els horaris d'obertura al públic per dissabte 2 d'agost són d'11 a 14 h i de 17 a 19 h. Diumenge 3 el Balaguer obre d'11 a 14 h.

Tots aquells que s'animin a visitar el Museu Romàntic Can Papiol aquest cap de setmana gaudiran d'una entrada 2x1 per a fer la visita a la casa. L'horari serà d'11 a 14 h i de 18 a 20 h dissabte, i diumenge de 10 a 14 h. Cal recordar que totes les visites són guiades i que comencen a les hores en punt. La darrera visita s'inicia una hora abans del tancament.

Dins de la programació especial d'aquests dies festius, cal recordar que el proper dimecres dia 6 d'agost a les 21 h al jardí del Museu Papiol es farà l'acte de presa de procuració dels pabordes i pabordesses de la Festa Major 2015. L'entrada serà lliure per a tots els assistents.

D'altra banda, els dos museus han renovat les seves botigues on, a més de publicacions sobre les col·leccions i catàlegs, s'hi poden trobar nous articles de marxandatge dels museus com llapis, gomes i bolígrafs. Entre aquests objectes destaca una col·lecció de plaques de cava amb reproduccions d'obres de tots dos centres i en especial, la placa de l'obra "El drac de Vilanova" d'Enric Cristòfor Ricart, una de les obres més emblemàtiques del Museu Balaguer, imprescindible per als amants de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00