Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2007

L'empresa municipal VNG Aparcaments signa el seu primer conveni col·lectiu de treball

Joan Ignasi Elena i Esther Escalas oficialitzen l'acord     Joan Ignasi Elena i Esther Escalas oficialitzen l'acord

Actualment la plantilla està formada per una quarantena de treballadors

Aquest migdia, els representants dels treballadors de VNG Aparcaments i l'alcalde de VNG Joan Ignasi Elena, en nom de l'ajuntament, han signat el conveni col·lectiu de treball. El primer des que es va crear l'empresa municipal i que tindrà una validesa de tres anys. 

Un conveni que, segons la delegada sindical Esther Escalas, ha estat possible gràcies a l'esforç de tothom, empresa i treballadors, i que tot i que encara queda molt camí per recórrer i moltes millores per aconseguir, representa un bon acord pel conjunt de la plantilla, actualment formada per una quarantena de treballadors. 

Per la seva banda, l'alcalde de VNG, ha dit que el conveni suposa un notable increment de les condicions laborals, en relació al conveni que regula el sector. Segons Joan Ignasi Elena, la dimensió pública de l'empresa, actual gestora dels aparcaments de la plaça de Charlie Rivel, plaça de la Peixateria, plaça de la Mediterrània, i ben aviat de la plaça de les Casernes i de l'edifici de Neàpolis, respon a la voluntat del govern municipal de prioritzar la mobilitat a la ciutat, així com incrementar la qualitat dels serveis que s'ofereixen als ciutadans.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00