Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2012

Neus Lloveras destaca el compromís amb la ciutat de l'Aula d'Extensió Universitària

L'obertura de l'Aula va comptar amb nombrós públic  L'obertura de l'Aula va comptar amb nombrós públic

L'alcaldessa de VNG va assistir divendres a l'obertura del nou curs, que va comptar amb el president de Foment del Treball com a convidat

L'obertura del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de VNG, divendres a la tarda, va omplir la sala d'actes de l'EPSEVG. La xerrada inaugural del curs va ser a càrrec del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, amb el títol Universitat, empresa i innovació.

L'Aula d'Extensió Universitària organitza durant l'any un programa d'accions i activitats, com conferències, sortides, seminaris, tallers o concursos literaris. L'alcaldessa Neus Lloveras va destacar-ne "el compromís amb la ciutat", pel fet de promoure el paper actiu de la gent gran i d'organitzar activitats d'alta qualitat, que aporten anàlisi i reflexió sobre l'actualitat i temes d'interès general.

En aquest sentit, en el programa d'aquest trimestre hi ha previst, entre d'altres, xerrades sobre la crisi, el corredor mediterrani, o sobre la vinya i el vi, amb motiu del 50è aniversari del Celler de Viticultors de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00