Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/08/2007

Continuen les activitats complementàries al Centre d'Art Contemporani La Sala

 L'exposició es pot visitar fins a finals de setembre Exposició inaugural de La Sala

L'exposició amb que va inaugurar La Sala es podrà visitar fins al 30 de setembre

Les activitats complementàries al voltant de l'exposició 'La Sala', continuen durant el mes de setembre. Així, el dijous dia 6, a partir de les 19 hores, es realitzarà la darrera de les visites guiades a l'exposició. Aquesta activitat requereix d'inscripció prèvia. Una altra opció per veure la mostra, sense necessitat de fer inscripció, és fer la visita el diumenge 16 de setembre a les 12 del migdia. 

Al setembre també hi ha programada l'activitat familiar 'Imagina't', a través de la qual els assistents podran conèixer el món del 'Body Art', tot fent volar la seva imaginació i creativitat. L'activitat es realitzarà el dissabte 22 de setembre a les 12 hores, i cal inscripció prèvia. Per últim, recordar que fins al darrer dia de l'exposició es pot participar de 'La Sala, un espai de records'. 

Aquesta activitat pretén fer un recull dels records, aportats pels ciutadans i ciutadanes, amb l'objectiu de recuperar la memòria i reconstruir l'espai de La Sala. Fins el 30 de setembre, es pot recollir i deixar el sobre a la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12). Departament de Cultura, 2a planta, els dimecres i divendres de 9 a 15h. I per a les inscripcions a la resta d'activitats cal trucar al telèfon 93 814 00 00, ext. 479 de dilluns a divendres de 9 a 15 hores
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00