Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/08/2012

Torna la fira 'Fora estocs'

Torna el 'Fora estocs' l'1 de setembre Torna el 'Fora estocs' l'1 de setembre

El dissabte 1 de setembre la plaça de la Vila acollirà la setena edició d'aquesta fira comercial

'Fora estocs' torna a Vilanova i la Geltrú el primer dissabte de setembre. La fira, que es consolida com a referent comercial a la comarca, se celebrarà a la plaça de la Vila de les 9 del matí a les 9 del vespre.

La fira Fora Estocs és organitzada des de l'associació Viu Comerç. Després de sis edicions, aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de la ciutat organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la ciutat pels articles de temporada que porten les botigues participants, oferint preus molt baixos.

El seu objectiu és la liquidació del gènere de temporada. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat dels productes venen de la mà del comerç associat a Viu Comerç, per tant, comerç de qualitat i de proximitat de la ciutat, amb parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, mascotes... En l'edició d'enguany el nombre de participants serà superior que en edicions anteriors, ja que nous establiments i marques ampliaran l'oferta comercial de la fira, superant la cinquantena de parades.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya, s'ha convertit en un referent comercial de la comarca i aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això que des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví i fer-ne un pol de referència comercial entre Barcelona i Tarragona.

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel i Casernes amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00