Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/02/2011

Aquesta tarda s'inaugura la 'Zona Educació, 1a Mostra d'Ensenyament i Aprenentatge del Garraf'

La mostra comptarà amb un total de 24 estands       La mostra comptarà amb un total de 24 estands

La inauguració es durà a terme a les 18 hores a Neàpolis. La mostra, que es podrà visitar dijous i divendres, és d’abast comarcal i se centra en l’educació postobligatòria

Tot està apunts perquè aquesta tarda s'inauguri de manera oficial la ‘Zona Educació, 1a Mostra d'Ensenyament i Aprenentatge del Garraf', que se celebrarà, per primera vegada, del 16 al 18 de febrer a Neàpolis.

Aquesta fira, que està impulsada i organitzada per la Mesa d'Educació i Treball i coordinada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball de l'Ajuntament de VNG, és d'abast comarcal i es centra en l'educació postobligatoria (a partir de l'ESO), de manera que totes les persones interessades en formar-se puguin conèixer de primera mà l'oferta formativa existent al Garraf i triar l'opció que més s'adigui a les seves expectatives i a les necessitats del mercat laboral.

La inauguració es durà a terme, a les 18 hores, a l'auditori de Neàpolis. L'acte comptarà amb la presència de Joan Ignasi Elena, alcalde de la ciutat, i Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. A més a més, aquest mateix dia es realitzarà la xerrada Els valors del món de l'educació i del treball. Expectatives individuals i col·lectives, a càrrec de Salvador Cardús, doctor en Ciències Econòmiques i professor titular de Sociologia de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i una visita al recinte de la Mostra.

La mostra comptarà amb un total de 24 estands dels centres educatius i de les entitats que ofereixen tot tipus de formació a la nostra comarca, des dels diferents batxillerats, fins a cicles formatius, programes de qualificació professional inicial, formació ocupacional, estudis universitaris, d'idiomes o formació contínua, entre d'altres.

A banda dels estands dels diferents centres i entitats que ofereixin l'esmentada formació, la mostra també comptarà amb un servei d'informació i orientació educativa i professional per part de tècnics i tècniques de l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica del Garraf, de l'Oficina Jove Garraf i de l'IMET.

La ‘Zona Educació, 1a Mostra d'Ensenyament i Aprenentatge del Garraf' estarà oberta al públic amb horari de 9 a 19 hores, dijous dia 17 de febrer, i de 9 a 20 hores, divendres dia 18. Ambdós dies restarà tancada al públic de 13.30 a 15.30 hores. 

Notícia relacionada

Consulta la programació

Consulta els centres participants
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00