Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/09/2008

L'Ajuntament de VNG recull els distintius 'Compromís de Qualitat Turística'

      Delagació de la comarca del Garraf Delagació de la comarca del Garraf

Una cinquantena d'empreses van superar el procés d'implantació del SICTED al Garraf

El passat dijous 18 de setembre, durant la II Jornada Interdestinacions de la província de Barcelona que es va celebrar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, es van atorgar els diplomes a totes les empreses i entitats que han aconseguit la certificació a la província de Barcelona, entre les quals es trobaven les cinquanta entitats que van superar el procés d'implantació del SICTED al Garraf.

L'acte va comptar amb la participació activa de diversos representants d'empreses i entitats certificades que van exposar les seves experiències al llarg del procés en un taula rodona moderada pel director de la revista Editur, Miquel Vila. En representació de VNG hi va participar Pere Batlle, tècnic del Servei de Platges de la regidoria de Serveis Viaris de Vilanova i la Geltrú que enguany ha assolit la distinció de les 5 platges del municipi amb el SICTED, la ISO 4001 i l'EMAS, així la bandera blava per alguna d'elles.

Finalment, es van lliurar els distintius de totes les empreses certificades a la província de Barcelona. 

Q de qualitat

El Consorci de Turisme del Garraf, responsable de la implantació d'aquest sistema a la comarca, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, porta la gestió d'aquesta iniciativa i s'encarrega d'organitzar totes les activitats integrades en aquest projecte.

Des del seu inici s'han realitzat diferents sessions de formació i jornades de treball. Aquestes sessions han tractat sobre conceptes clau de satisfacció en la destinació, a l'empresa i sobre el rol dels professionals del sector. En les jornades s'ha treballat en profunditat sobre el Manual de Bones Pràctiques i en l'elaboració de les enquestes de satisfacció de les persones visitants - eines que es posen a l'abast de cada empresa o entitat participant per millorar la seva gestió, per mesurar la qualitat en la prestació dels seus serveis i també el grau de satisfacció -.

A més a més, s'han realitzat visites personalitzades a cada una de les empreses per tal de facilitar la implantació d'aquestes eines, alhora que compten amb l'assessorament d'una empresa consultora especialitzada.

A finals d'aquest mes de setembre, començaran les primeres sessions formatives de la tercera edició d'implantació del SICTED a la qual s'han adherit més de 40 empreses.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00