Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/12/2009

L'IMET acull l'acte de cloenda del projecte 'Borsa de valors a l'alça'

 La regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs a la jornada de cloenda del Projecte Borsa de Valors a l'alça     La regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs a la jornada de cloenda del Projecte Borsa de Valors a l'alça

Al migdia es farà l'acte de reconeixement a les empreses que han participat en el projecte

Avui, durant el matí s'ha celebrat l'acte de cloenda del Projecte Borsa de Valors a l'alça que ha impulsat l'Ajuntament de VNG a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) i l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès (ADEG). La jornada de treball s'ha iniciat a les 10 h i ha de finalitzar a les 14 h. El programa inclou una conferència sobre l'empresa inclusiva i les polítiques d'impuls de les empreses col·laboradores d'inserció, a càrrec de Carme Bañeras, cap del Servei de Programes d'Inserció Laboral de la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats de la Generalitat. Posteriorment s'han de donar a conèixer les conclusions del Projecte Borsa de Valors en alça i a partir de les 12 h, s'ha de fer l'acte de reconeixement a les empreses que han participat en aquesta projecte.

Aquesta iniciativa, adreçada a les empreses amb voluntat de millorar, ha consistit en la realització de diferents seminaris on s'han tractat qüestions com els serveis i recursos a disposició de les empreses per definir noves estratègies amb capacitat per adaptar-se als canvis, desenvolupar la gestió de les seves organitzacions de manera més equitativa i a la llarga poder ser més competitius i eficaços.

El Projecte Borsa de Valors a l'alça s'ha realitzat mitjançant visites a les empreses; seminaris específics (sobre competències, Igualtat, gestió del temps i col·lectius competents); assessorament individualitzat a les empreses; realització de guies i protocols; difusió i reconeixement; detecció d'experiències i bones pràctiques i la creació d'un club i fòrum virtual per posar en comú i intercanviar materials, guies i informacions.

El projecte impulsat per l'Ajuntament de VNG a través de l'IMET i l'ADEG ha comptat amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya i el programa de Projectes Innovadors cofinançat pel Fons Social Europeu.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00