Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2016

Expo Nadó, la Fira del Bebé, arriba a la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú del 10 al 12 de juny

Es la primera fira d’aquest tipus que es fa a Catalunya a l’aire lliure i d’accés gratuït

Del divendres 10 al diumenge 12 de juny, la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú, acollirà la primera edició d'Expo Nadó, la Fira del Bebè. La nova fira s'ha presentat aquest matí a la terrassa del restaurant Marejol, a Ribes Roges davant de Pasifae, amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; l'organitzadora de fira, Mayra Adell; i el regidor adjunt a Promoció Econòmica, David Montes. Tots tres han estat acompanyat de la Pepa Pig, un dels nombrosos personatges de dibuixos animats que participaran a Expo Nadó.

Expo Nadó serà la primera fira, a l'aire lliure i d'accés gratuït, dedicada al món de la futura mamà, el bebè, i la infància fins als 4 anys, que es celebra a Catalunya i a la resta de l'Estat. 

Mayra Adell ha explicat que Expo Nadó "neix amb l'objectiu de conciliar l'oci familiar, a més de prestar informació i guia a les famílies o persones que saben que volen ser pares, fins els quatre anys del nadó. I tot això de manera gratuïta pel visitant, en un entorn incomparable a Catalunya i a la resta de l'Estat, a l'hora d'acollir una fira, com és la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú."

En aquest sentit, L'alcaldessa Neus Lloveras ha volgut felicitar a l'organització "per la seva empenta i la seva emprenedoria. Aquesta iniciativa és un encert i encaixa perfectament en una ciutat com la nostra, que està apostant pel turisme familiar. Expo Nadó suposarà un important punt de informació i de coneixement i guia per a les famílies."
 
David Montes ha manifestat que "Expo Nadó és una proposta ideal per passar un cap de setmana familiar a Vilanova. Es una fira més que se suma a un calendari cada vegada més intens i interessant de fires a la ciutat, que tenen un important efecte econòmic i que beneficia al comerç, a la restauració i a l'hosteleria molt directament."

Aquesta fira està co-organitzada per l'Associació Expobebé Eventos i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

Al llarg d'aquests tres dies hi haurà al voltant de 50 expositors a la rambla Principal, des de la plaça de les Neus fins a l'alçada del carrer de l'Almirall Colom. També hi haurà un escenari a la plaça de la Vila per acollir diferents espectacles. El que més destaca però, és el concert, absolutament gratuït, que realitzarà el Club Súper 3 el diumenge a les 19 h. Un espectacle que durarà al voltant de 60 minuts i que és un dels grans reclams d'aquesta primera edició d'Expo Nadó. 

Mayra Adell ha explicat que "a aquestes alçades, a gairebé un mes de la inauguració, ja han confirmat la seva presència a Expo Nadó un bon nombre de grans empreses com Caprabo, Toys'r'us, Aquarium Barcelona, Aqualeon, Kids&Us, Renault, Mútua General de Catalunya, Segur Caixa Adeslas, Agrúpació Mútua, Monbús, Lola La Mota o La guia del niño, per citar-ne algunes a tall d'exemple, així com d'altres dedicades a la roba, les joguines o els serveis. Del sector de l'educació ja han confirmat Camp Joliu, Xiu Xiu, o Jump the Gump." També ha explicat que la majoria d'estands faran venda directa de producte i que oferiran preus molts rebaixats als visitants 

Un altre dels punts d'interès estarà situat a la plaça de les Neus on hi haurà un Baby Market de productes artesans de qualitat, Km 0, Hand Made i Ecològics. 

El recinte firal, sobretot a la rambla Principal i a la plaça de la Vila, estarà acompanyat d'una molt important programació d'activitats que ens aquests moments estem acabant de tancar. Però ja podem avançar que hi haurà màgia d'a prop, personatges de dibuixos animats, animacions, atraccions ecològiques 100%, inflables, o conta contes. També cal remarcar el concert que dissabte matí faran els alumnes de l'escola Camp Joliu, de l'Arboç, a l'escenari de la plaça de la Vila. 

També està previst que a la rambla Principal hi hagi una zona de jocs patrocinada per l'empresa Comansi. Aquest espai estarà molt a prop de l'estand de l'organització, que estarà situat a l'inici de la rambla Principal, tocant amb la plaça de les Neus. Tot i que no està confirmat, l'organització està treballant amb la possibilitat d'oferir un "welcome pack" a tots els visitants a la fira. Aquest paquets, o bossa de benvinguda, es lliuraria al ja citat estand de l'organització. 

Un dels aspectes que també ha volgut destacar Mayra Adell és el fet que "cap dels estands o dels expositors d'Expo Nadó està dedicat al servei immediat d'aliments o begudes. L'organització creu que la rambla Principal, i la resta de la ciutat, presenta una oferta gastronòmica molt àmplia que esperem es beneficiï de la celebració de la Fira." El que si hi haurà dins el recinte es una espai, patrocinat per Caprabo, per poder fer amb seguretat el canvi de bolquers als nadons.
 
Les expectatives que ha generat la fira fa que es plantegi el fet d'assolir una xifra que arribi als 40.000 visitants al llarg de tot el cap de setmana. En aquest sentit es preveu una forta presència de visitants locals, però també s'està treballant, des del pla de comunicació, per tal d'atraure visitants de les poblacions de l'Eix Diagonal – Vilafranca del Penedès, Igualada, Manresa – i també de la comarca del Baix Llobregat i de la conurbació urbana de la ciutat de Barcelona. 

Des de l'organització es valora molt positivament el nivell de contractació assolit fins el moment, i l'interès mostrat per algunes empreses per veure com funciona aquesta primera edició, ja que es tracta d'un format novedós i únic, que ha generat força expectació en aquest sector.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00