Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/07/2012

Campanya conjunta dels restaurants Menja't Vilanova, RENFE i el Museu del Ferrocarril

Els representants de RENFE, Museu del Ferrocarril, Menja't Vilanova i Ajuntament de VNG   Els representants de RENFE, Museu del Ferrocarril, Menja't Vilanova i Ajuntament de VNG

L'Ajuntament dona suport al paquet promocional conjunt de bitllet de rodalies, visita a la col·lecció de trens i descompte als restaurants

El dimecres 1 d'agost els trens de RENFE començaran a promocionar el paquet conjunt per viatjar amb Rodalies fins a Vilanova i la Geltrú, visitar el Museu del Ferrocarril i gaudir dels restaurants del Menja't Vilanova.

La campanya Passa un dia inoblidable i Menja't Vilanova permet viatjar fins la capital del Garraf per un preu de 9 euros, visitar la col·lecció ferroviària i gaudir d'un 10% de descompte en els establiments de l'associació de restauradors Menja't Vilanova.

En la presentació de la campanya l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va destacar aquesta iniciativa com a molt positiva i va explicar que "la nostra voluntat ha estat sempre fer de facilitadors a les iniciatives per generar promoció econòmica i promoció de la ciutat". 

Conveni Menja't - Museu del Ferrocarril 1

La directora del Museu del Ferrocarril, Pilar Garcia, va posar de relleu les potencialitats de Vilanova i la Geltrú. "És una ciutat fantàstica, totes les persones se n'enamoren, per la gastronomia, pels recursos culturals... aquestes campanyes li donen lluentor".

Ambrosio Alcover, com a president de Menja't Vilanova va dir que la presentació d'aquest paquet era per a ell "un moment molt especial. Els restaurants sempre hem estat darrere d'iniciatives de promoció de la ciutat i del museu". Alcover va fer memòria de les accions que ja s'han dut a terme en els darrers anys per fer difusió del patrimoni cultural de la ciutat, com ara el trasllat en el seu moment de la Xatonada popular al Museu del Ferrocarril.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, va voler posar destacar els esforços municipals per situar les polítiques de promoció al centre de l'acció del govern, i de no fer-ho només des de l'Ajuntament. "Per voluntat primer i per necessitat no ho volem fer sols, per això hem convidat els gremis a formar part de la Taula de Comerç i Turisme, que ha guiat les nostres actuacions en els últims mesos".

La imatge de la campanya estarà formada per diferents peces com cartells, pòsters, fulletons i postals. La imatge fomenta la capital del Garraf com a ciutat d'acollida, preparada per rebre el turisme de proximitat amb una àmplia oferta cultural, nàutica i gastronòmica. 

Menjat Vilanova 3

Els establiments de restauració adherits a la campanya son els restaurants Ceferino, Club Nàutic, El Creuer, El Far, El Genito, Els Sentits Braseria, La Cucanya, La Fitorra, César, Mas Roquer, Peixerot, Rincón de Llaverías, Sushi Lounge, Catering Caserco, La Botiga, Marejol i Marina Can Coll. També hi son adherits els apartaments Atenea Park, el camping Vilanova Park els hotels Ceferino i Cèsar i els establiments de copes Ceferino i Viart. 


Descarrega't les imatges AQUÍ© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00