Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/01/2016

Restablert el servei d'aigua calenta als vestidors de l'Estadi Municipal de futbol dels Alumnes Obrers

  Camp Municipal dels Alumnes Obrers Camp Municipal dels Alumnes Obrers

Part dels treballs han consistit en la substitució dels dos acumuladors d'aigua calenta i del sistema de regulació de la temperatura de l'aigua

Des de principis la setmana passada ha quedat restablert el servei d'aigua calenta als vestidors de l'Estadi Municipal dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú, després que l'empresa contractada per fer el manteniment de les instal·lacions esportives hagi finalitzat tant les obres d'arranjament com les comprovacions, que han de garantir el correcte funcionament del servei.

Els treballs per retornar l'aigua calenta als vestidors de l'Estadi han consistit principalment en substituir els acumuladors d'aigua que, pel seu deteriorament, eren la causa de les contínues avaries que s'havien anat produint de manera continuada. Paral·lelament, també s'ha instal·lat un nou quadre elèctric i s'ha substituït el sistema de regulació de temperatura i el sistema d'intercanvi de calor amb les calderes.

Si bé, tal i com estava previst, els treballs van finalitzar durant la setmana del 21 de desembre, el subministrament d'aigua calenta no ha retornat als vestidors fins a principis d'aquest any, ja que ha calgut fer les comprovacions i proves al nou circuit, tal i com marca la normativa sanitària.

Durant els mesos en que la instal·lació no ha tingut aigua calenta, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha posat a disposició dels clubs i els seus esportistes els vestuaris de la instal·lació annexa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00