Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2015

L'ocupació turística frega el 90% a Vilanova i la Geltrú durant la Setmana Santa

Increment de visitants també a l'Oficina d'Informació Turística

Segons dades del Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú l'ocupació turística als diferents establiments locals ha fregat el 90% de mitjana durant aquesta Setmana Santa. En concret els hotels i hostals han estat plens al 79%, els càmpings al 87% i els apartaments als 94%. Aquestes xifres han estat molt ben valorades des del sector així com des de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Des l'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú també s'ha realitzat un seguiment estadístic de les visites ateses entre dijous i diumenge passat. En total s'han atés a 443 visitants majoritàriament provinents de l'Estat Espanyol seguits de Regne Unit, França i Països Baixos. Això suposa un important increment ja que el 2013, durant aquest període, l'oficina va rebre 226 visitants, i el 2014 un total de 312.

En aquest sentit, Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha volgut destacar que aquestes xifres han estat possibles "gràcies a les bones condicions meteorològiques d'aquest dies, però també a la feina feta de manera conjunta i constant des de l'administració i els diferents gremis implicats en la promoció de la ciutat al llarg d'aquest darrers anys". Figueras també ha anunciat que Vilanova i la Geltrú disposarà d'estand propi a B-Travel, antic Saló Internacional del Turisme de Catalunya, que el pròxim cap de setmana es celebrarà a Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00