Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/03/2014

El Museu Romàntic Can Papiol organitza activitats de primavera

Les activitats estan pensades per a tota la família    Les activitats estan pensades per a tota la família

La novetat és la visita 'Històries amb vermut', que combina la visita al museu amb la visita a un celler i un vermut

Amb l'arribada del bon temps, el Museu Romàntic Can Papiol reprèn les seves activitats per a tots els públics. Així, els dos darrers diumenges de març es podrà visitar l'espai amb dues propostes ben diferents.

El proper diumenge, dia 23, a les 11.30h la proposta és una activitat per a tota la família: "Juguem? Les formes de diversió al segle XIX", on grans i petits podran passar-s'ho d'allò més bé coneixent com eren les festes que s'organitzaven a la sala de ball o la sala de música en una casa com Can Papiol, i com es divertien i passaven el temps lliure jugant al billar, amb baldufes o bitlles. L'activitat té un preu de 3 euros per infant i cal fer reserva prèvia.

Per al diumenge següent, dia 30, el Museu ofereix una activitat nova: "Històries amb vermut", que consisteix en una visita combinada a la Casa Papiol i al Celler de Can Pujol. A les 11.30h començarà la visita al museu, i seguidament s'anirà al celler, on es farà un vermut i una visita.
Aquesta visita té un preu de 5 euros per als adults i de 3 euros per a infants fins a 11 anys. També requereix reserva prèvia.

Per a inscriure's a les activitats cal trucar al 93 893 03 82 i o bé enviar un correu a museupapiol@vilanova.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00