Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2012

Els usuaris de l'Esportiu La Piscina, amb quota només de piscina, rebran una nova proposta per l'ús de la instal·lació

Esportiu La Piscina    Esportiu La Piscina

El govern municipal ha modificat la proposta presentada per l'empresa que té la concessió, i que contempla diferents modalitats segons els usos i l'edat dels usuaris més antics

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha modificat la nova proposta de tarifes que l'empresa concessionària de l'Esportiu La Piscina va fer al col·lectiu d'antics usuaris i usuàries de la instal·lació, quan aquesta només era piscina.

Fa unes setmanes l'empresa havia anunciat la modificació la quota original, de la que se'n beneficien al voltant de tres-centes persones. La quota que s'anunciava era de 14 euros, i donava dret a utilitzar tres cops al mes la piscina. A partir de la quarta vegada, els usuaris haurien de pagar 1 euro cada vegada que volguessin utilitzar l'equipament.

Davant el descontent que la decisió havia provocat entre el col·lectiu, l'equip de govern ha presentat una nova proposta que contempla més modalitats, atenent als usos i edat de les persones que l'utilitzen.

El canvi, que serà notificat personalment a cadascun dels usuaris mitjançant una carta, explica el tipus de quota a la que es podran acollir i que, bàsicament, presenta una proposta per a majors de 60 anys i una altre per a menors de 60 anys. Cadascuna presenta dues modalitat de quota, una de les quals és comuna. Als usuaris també se'ls notificarà que l'entrada en vigor de les noves tarifes serà el mes de maig.

Aquesta proposta no afecta als usuaris que s'hi van acollir amb posterioritat a l'obertura de la nova instal·lació. Així, es mantenen els 14 euros + 3 usos gratuïts i 1 euro per sessió, a partir de la quarta utilització.

La regidora d'Esports, Serveis Socials i Medi Ambient, Blanca Albà ha explicat que la voluntat de l'acord és aconseguir que tots els usuaris de l'Esportiu puguin gaudir dels mateixos serveis. "Fins ara els que tenen quota de natació només tenien accés a la piscina. Amb l'acord podran fer ús de tota la instal·lació." La regidora ha dit també que la nova instal·lació té un objectius diferents als que tenia abans de la seva remodelació, ja que es tracta d'un nou concepte. "Abans només s'oferien serveis propis d'una piscina i ara és un centre d'esport i salut que no està pensat per tenir quotes diferenciades segons l'ús que se'n faci. El que es pretén és que els abonats tinguin dret a tots els serveis que els ofereix l'Esportiu."

No obstant, Blanca Albà ha dit que malgrat la unificació, la voluntat és poder donar un tracte diferenciat al col·lectiu d'antics usuaris.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00