Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/03/2011

Les artistes de la 'Mostra de capacitats de dones afectades de paràlisi cerebral' visiten l'exposició

La mostra ha estat exposada al centre cívic des del passat dia 15            La mostra ha estat exposada al centre cívic des del passat dia 15

La mostra, que es podrà veure fins demà al Centre Cívic La Geltrú, reuneix creacions artístiques i manualitats realitzades per dones amb paràlisi cerebral

El Centre Cívic La Geltrú ha rebut la visita, aquesta tarda, de la presidenta de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, Arantzazu de Olaortua, i de tres dones afectades de paràlisi cerebral que han participat en la 'Mostra de capacitats de dones afectades de paràlisi cerebral' que acull el centre cívic.

Aquesta exposició, que es pot visitar fins demà, reuneix creacions artístiques i manualitats realitzades per dones amb paràlisi cerebral i dones cuidadores d'aquestes persones. L'objectiu de la Mostra és afavorir l'autoestima i fomentar el seu creixement personal, a l'hora que pretén aconseguir la repercussió pública mostrant a la societat les seves capacitats a través de la potenciació de la creació artística. 

Mostra de Dones amb paràlisi obres
L'acte ha comptat amb la visita de Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, que ha remarcat la importància de la tasca que du a terme aquesta fundació i ha destacat la "sensibilitat especial de Vilanova i la Geltrú amb els col·lectius amb discapacitats", treballant per la seva inclusió efectiva en el món educatiu i laboral.

En aquest sentit, la presidenta de la fundació ha agraït l'interès de l'Ajuntament de VNG per la tasca que duen a terme i ha destacat que l'objectiu principal "és donar resposta a les necessitats d'aquestes dones i lluitar perquè la societat les accepti tal i com són"

Mostra de Dones amb paràlisi
Aquesta mostra s'inclou dins del programa 'Adona't: Fes-te a tu mateixa' de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, entitat sense ànim de lucre que dóna atenció integral per a la normalització de la vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Durant la visita, tres dones afectades de paràlisi cerebral que participen al curs de dibuix que organitza la FCPC, han pintat un quadre en directe per mostrar les dificultats amb les que es troben i donar un major valor a les seves creacions. A més a més, l'acte s'ha tancat amb l'explicació d'una d'aquestes dones de les sensacions que tenen quan pinten, un activitat que les ajuda a evadir-se.

Descarrega't la foto de portada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00