Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2007

El Govern Municipal satisfet per l'èxit de la jornada de portes obertes a Neàpolis

Joan Ignasi Elena, Tomàs Álvaro i Iolanda Sánchez     Joan Ignasi Elena, Tomàs Álvaro i Iolanda Sánchez

Aquest dissabte s'obrirà novament a la ciutadania de les 11 a les 14 hores

La festa solidària d'Intermón Oxfam dissabte i el miler de persones que van assistir a les jornades de portes obertes de Neàpolis, són un bon exemple, segons l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, de la vitalitat de la vida associativa i de l'interès de la ciutadania pels nous projectes i equipaments de VNG. Ambdues activitats, realitzades durant el cap de setmana a VNG, han comptat amb la plena participació de la ciutadania. 

En el cas de Neàpolis, Joan Ignasi Elena, ha destacat les més de mil persones que durant el cap de setmana s'han acostat fins al nou edifici de la rambla de l'Exposició per conèixer de prop aquest equipament que neix amb la voluntat que Vilanova esdevingui un pol d'atracció econòmica al voltant de les noves tecnologies. En aquest sentit, Joan Ignasi Elena ha destacat l'aposta decidida del govern de la Generalitat, reiterada pel secretari general de Governació, Jaume Oliveras, en la visita que dissabte va fer al nou equipament. El primer tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, també ha parlat sobre Neàpolis i la jornada de portes obertes. 

De fet, ha afirmat l'alcalde, davant l'alt nombre de visitants i davant la demanda de la ciutadania que no hi va poder anar, durant el cap de setmana, la Regidoria de Comunicació, Relacions Ciutadanes i Drets Civils ha decidit ampliar un dia més aquesta jornada. Aquest dissabte, 28 d'abril de les 11 a les 14 hores, tothom qui ho vulgui podrà anar fins a Nèapolis i visitar les noves instal·lacions. A banda d'aquesta qüestió, Tomàs Álvaro ha explicat que no es podran fer les activitats previstes per als dies 2, 3 i 4 de maig al nou Centre Cívic La Geltrú. 

El primer tinent d'alcalde ha dit que es mantenen les visites programades al centre per aquests dies de les 18 a les 20 hores, però que no es duran a terme les activitats. L'espectacle de titelles de l'Estaquirot "Els tres porquets" es farà el dijous 3 de maig, a les 18 h, a Neàpolis i el concert de Combos de Freqüències, el divendres 4 de maig, a les 22 h , també a Neàpolis. Pel que fa als cursos i tallers que ja s'havien programat es faran al mateix Centre Cívic La Geltrú, a partir del mes de juny. 

Tomàs Álvaro ha manifestat que la decisió s'ha pres amb l'objectiu de garantir plenament la seguretat de la ciutadania i per aquest motiu només es faran les visites per les zones senyalitzades i aptes per al pas dels ciutadans.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00