Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2008

El Museu Víctor Balaguer i el Museu del Ferrocarril treballen junts per la difusió del seu patrimoni

    La campanya de promoció i difusió comença aquest cap de setmana  La campanya de promoció i difusió comença aquest cap de setmana

Promocionaran les seves activitats en col·laboració amb els restaurants i establiments hotelers de la façana marítima

El Museu Víctor Balaguer i el Museu del Ferrocarril han treballant conjuntament per la promoció i difusió del seu patrimoni, mitjançant una campanya que compta amb la col·laboració dels restaurants i establiments hotelers de la façana marítima de Vilanova i la Geltrú.

La campanya, que té com a objectiu difondre els atractius culturals de la ciutat, es reforça amb l'edició de material que es distribuirà mitjançant una carpeta, la qual contindrà fullets de difusió dels museus de Vilanova i la Geltrú, així com un punt de llibre promocional per visitar el Museu Víctor Balaguer i el Museu del Ferrocarril. D'aquesta manera, quan el visitant presenti el punt de llibre a l'entrada d'un d'aquests museus rebrà dues entrades al preu d'una i serà obsequiat amb un petit regal.

La carpeta, dissenyada especialment per aquesta iniciativa, s'ha fet arribar als hotels i restaurants de la façana marítima per tal que l'ofereixin als seus clients. Un detall que pretén promoure i donar a conèixer el valuós patrimoni museístic de Vilanova i la Geltrú.

L'actuació, que s'inicia aquest cap de setmana, s'inclou dins la campanya d'estiu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00