Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2007

Es presenta el nou sistema d'informació sobre l'horari dels autobusos

Presentació nous panells informatius autobús      Presentació nous panells informatius autobús

Els nous panells informatius estan instal·lats a la parada de la rbla. de Salvador Samà i a la pl. d'Eduard Maristany

Aquest migdia s'ha presentat el nou sistema d'informació sobre l'horari dels autobusos. Es tracta d'uns els plafons electrònics que, a través d'un sistema informatitzat rep, per satèl·lit, la informació de temps d'espera dels autobusos que cobreixen la línia urbana de la ciutat. Els dos plafons, que ja es troben en funcionament estan instal·lats a la parada de la rambla de Salvador Samà i a la plaça d'Eduard Maristany. 

A banda, els vehicles també disposaran d'una pantalla en el seu interior on s'informarà del nom de la següent parada o altres dades d'interès per a les persones usuàries del servei. El funcionament del nou sistema de control de la flota d'autobusos permet, d'una banda, controlar la xarxa de vehicles i, de l'altra, regular la xarxa urbana de transport davant possibles incidències o necessitats puntuals. 

També possibilita localitzar els autobusos en trajecte i les parades. L'Ajuntament de VNG disposarà d'una pantalla amb tota la informació referent a la xarxa, a l'igual que un operador de l'empresa responsable a Barcelona, el qual té línia directa, via emissora de ràdio, amb tots els cotxes. En un futur, les línies interurbanes també podrien tenir aquest sistema si l'instal·len als seus vehicles.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00