Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2008

El millor invent d'Attic guanyarà l'oportunitat d'exposar a Londres

Kane Kramer Kane Kramer

La Fira Internacional d'Idees i Invents de VNG, rebrà a Kane Kramer, l'organitzador de la Fira d'Invenció i Tecnologia Britànica, el 27 de juny

Kane Kramer, el fundador de BIS (British Inventors Society), del British invention show i dels British Invention of the year Awards, visitarà i premiarà un dels invents exposats a Attic ' 08 el dia 27 de Juny. Aquest guardó es lliurarà el darrer dia, juntament amb la resta de premiats, el diumenge 29 de juny.

El premi consistirà en la Medalla d'Or de la BIS i, a més a més, un estand gratuït per participar en la novena edició de la British Invention Show d'aquest any, una de les fires més rellevants en el món de la invenció, que tindrà lloc a Londres del 15 al 18 d'octubre del 2008. Aquesta fira d'invents compta amb la participació d'uns 300 invents de 20 països diferents. 

Kane Kramer, a part d'encarregar-se de l'organització de la fira d'Invenció i Tecnologia Britànica, és reconegut per ser el primer en concebre la idea de les descàrregues de música i vídeos a través de la línia telefònica. Els primers esborranys de l'aparell Mp3 van ser dibuixats i pensats per Kramer l'any 1979. Els seus dibuixos mostraven clarament el concepte que Kane ja creia que revolucionaria la industria de la música.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00