Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2013

Activitats al voltant de l'exposició de Tom Carr a La Sala

Instal·lació lumínica 'Across de wall' a la plaça de les Casernes  Instal·lació lumínica 'Across de wall' a la plaça de les Casernes

L'artista ofereix diumenge una visita guiada per la seva obra i també es farà un taller infantil

L'escultor i pintor Tom Carr explicarà la seva obra en una visita comentada diumenge 1 de desembre, a les 12h, a La Sala. Carr és l'autor de l'exposició Reverberatio que es pot veure al Centre d'Art Contemprani (Joaquim Mir, 12).

Tom Carr (Tarragona, 1956) és escultor, pintor, i també realitza instal·lacions artístiques en espais públics. Defensa un concepte d'escultura que dialoga amb l'espai a través de la llum i el color. L'eix de la mostra és el seu treball escultòric inspirat en quatre formes geomètriques: el cercle, l'espiral, l'hèlix i la piramide. 

L'exposició es complementa amb la instal·lació lumínica Across de wall realitzada per Tom Carr i el seu equip TCteamwork, format per Lourdes Santandreu i Massimiliano Moro. Un joc de llum i ombres instal·lat a la plaça de les Casernes, en el que l'espectador, de manera atzarosa, forma part activa de l'experiència artística.

La mostra Reverberatio explica el procés de recerca creativa que Tom Carr ha portat a terme en l'evolució de la seva obra. Un intens i significatiu treball de síntesi que li permet prescindir de les parts més supèrflues fins arribar a la veritable essència de la forma. L'exposició està comissariada per la historiadora de l'art Fina Duran i es podrà visitar fins diumenge 5 de gener de 2014 a la Sala de les Voltes del centre d'art.

La visita comentada és gratuïta i no es necessari realitzar reserva prèvia.

Una altra de les activitats que s'han programat al voltant de la mostra és el taller infantil de Nadal Juguem amb la llum, que tindrà lloc el divendres 27 de desembre a les 18h a LA SALA. Un taller per jugar amb les llums i la projecció d'ombres amb diferents materials, tot descobrint l'obra de l'artista. El taller és gratuït i està adreçat a nens i nens de 6 a 10 anys. Les places són limitades i cal reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01 ext. 3148/ ext. 3151.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00