Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/01/2014

Visita comentada a l'exposició 'Ronda de mort a Sinera. El món espriuà d'Armand Cardona' a l'Auditori Eduard Toldrà

Ronda de mort a Sinera   Ronda de mort a Sinera

El mateix dia també es farà una visita a l'obra 'Mur de Teatre' que hi ha al Círcol Catòlic

Diumenge 12 de gener, a les 12 h, hi haurà una visita comentada a la mostra Ronda de mort a Sinera. El món espriuà d'Armand Cardona que acull l'Auditori Eduard Toldrà. Aquest mateix dia també es farà una visita a l'obra Mur de Teatre que es troba al Círcol Catòlic.

Ronda de mort a Sinera. El món espriuà d'Armand Cardona mostra la relació que va establir Armand Cardona Torrandell amb l'univers espriuà de Ronda de mort a Sinera a través d'imatges de les escenografies, cartells i fotografies que va realitzar l'artista per a les diferents representacions del muntatge teatral.

La mostra, organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb l'Associació Armand Cardona Torrandell, es podrà visitar fins al 25 de gener de 2014 en horari d'obertura de l'equipament, una hora abans de l'inici de cada espectacle (podeu consultar la programació a www.auditoritoldra.cat).

L'activitat es complementarà amb la visita a l'obra Mur de Teatre, un gran plafó de 7 metres de llargada que decora la franja superior de l'escenari del Círcol Catòlic. El mural va ser realitzat per l'artista vilanoví l'any 1985 i és la seva última obra important. El tema d'aquesta obra fa referència també a l'obra teatral Ronda de mort a Sinera de Salvador Espriu i a La bona persona de Sezuan de Bertolt Brecht.

L'activitat és gratuïta. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon 93 814 00 00 (ext. 3148 / 3151) en horari de 9 a 15 h. El punt de trobada serà l'Auditori Eduard Toldrà.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00