Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2010

El Centre Cívic Molí de Vent, ple en la jornada de portes obertes

El públic omplia el vestíbul del nou centre cívic Molí de Vent          El públic omplia el vestíbul del nou centre cívic Molí de Vent

Bona resposta del veïnat al nou centre el dia de la presentació. Responsables polítics i veinals destaquen el treball i l'esforç conjunt.

La jornada de portes obertes del Centre Cívic Molí de Vent va ser un èxit. Centenars de persones van voler veure d'aprop aquest nou equipament que començarà a funcionar a partir de l'1 de setembre, dins de la Xarxa de Centres Cívics municipals.

L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, va voler posar de manifest el treball conjunt dut a terme per l'Ajuntament i el veïnat per dissenyar com havia de ser el nou centre. 'És una demostració palpable que junts podem fer-ho. Aquesta és la història d'una reivindicació del barri'. Elena va convidar tota la ciutat a gaudir-ne perquè 'Vilanova i la Geltrú és una de sola i ha de tenir la mateixa qualitat i els mateixos equipaments a tots els barris'.

Portes obertes Molíde Vent 2 Parlaments en la jornada de portes obertes ( descarrega't la FOTO )

La primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, va voler agrair la tasca de totes les persones que han fet possible que el projecte sigui una realitat, recordant especialment l'anterior responsable polític de Participació ciutadana, Josep Tomàs Àlvaro, que va començar el procés participatiu. Sánchez també es va mostrar convençuda que el nou espai serà molt utilitzat. 'Les parets ja estan, ara cal omplir-lo de vida'.

Portes obertes Molíde Vent 3 Un dels espais del nou Centre Cívic Molí de Vent ( descarrega't la FOTO )

El president de l'Associació de Veïns del Molí de Vent, Josep Vivanco, va expressar el seu desig que 'el centre sigui de tothom, gent jove, gent menuda, i no només del Molí de Vent i l'Aragai sinó de tota la ciutat'. El representant dels veïns de l'Aragai, per la seva banda, va recordar que l'espai feia molta falta i que 'com totes les coses, s'ha tirat endavant a base d'esforç'.

El nou Centre Cívic Molí de Vent s'ha construït en un solar de 6.658m2 ubicat entre els carrers de l'Aigua i de Francesc Macià. L'espai edificat són 1.305m2 i l'espai exterior es converteix en un parc públic de més de 5.000m2. L'equipament consta de tres plantes, una d'elles soterrada. La construcció de l'equipament s'ha finançat en la seva totalitat a través del Plan E del 2009.

Portes obertes Molíde Vent 4 Una de les terrasses del Centre Cívic ( descarrega't la FOTO )

El dissabte a la tarda el nou centre va obrir les portes durant tota la tarda perquè totes les persones que ho desitgessin el poguessin visitar, amb una afluència de públic notable des de primera hora. A partir de l'1 de setembre l'espai obrirà les portes al públic.

( descarrega't la FOTO de portada )

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00