Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2008

La directora de la Univesitat del Valle de Atemajac, de Mèxic, visita Vilanova i la Geltrú

  La visita servirà per establir futures xarxes de col·laboració La visita servirà per establir futures xarxes de col·laboració

Maria de los Angeles Ruiz, especialitzada en teràpia familiar sistemàtica, va ser rebuda a l'Ajuntament per la Regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs

La Regidoria d'Educació i Treball, Infància, Adolescència , Equitat i Gent Gran, Míriam Espinàs, va rebre a la directora de la Universitat del Valle de Atemajac, de Mèxic, en un acte celebrat ahir al migdia al Saló de Plens de l'Ajuntament de la Ciutat.

Maria de los Angeles Ruiz és aquests dies a Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu de conèixer com funciona el Servei d'Equitat i encetar una relació professional per tal d'establir les bases de futures col·laboracions.

La directora de la universitat mexicana, experta en teràpia familiar sistemàtica, va dir que 'era molt important per a ells conèixer les experiències de Vilanova i la Geltrú, en temes de xarxes d'ajut per qüestions de gènere'.

Maria de los Angeles Ruiz va explicar que a Mèxic la població està concentrada en grans ciutats, i que part d'aquesta població no té accés als serveis bàsics com la sanitat o l'educació. És per això que, segons Ruiz, resulta tant interessant conèixer com han treballat altres països, per poder aplicar algunes de les seves experiències.

Per la seva banda, Míriam Espinàs va dir que 'nosaltres també podem aprendre de les experiències d'altres països. No només els hi expliquem els nostres projectes sinó que les seves experiències també són enriquidores per nosaltres'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00