Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/01/2012

Dos actes especials, avui i demà, per presentar el calendari solidari de la Policia Local

Les agents s'han vestit de núvia Les agents s'han vestit de núvia

La col·laboració desinteressada d'entitats, empreses i professionals permetrà destinar tots els beneficis a la investigació sobre el càncer de mama

Les tretze de dones de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú viuran avui una nit especial, amb la presentació a Barcelona del calendari "No baixis la guàrdia", que han estat preparant en els darrers tres mesos. L'acte serà al restaurant La Víblia de l'Hotel W, a partir de les 20 h, amb presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i del regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, Francesc Sànchez.

La presentació d'aquest vespre estarà conduïda per la periodista de TVE Cristina Nicolás, que ha volgut també participar en la iniciativa. Així mateix, en la presentació de demà dissabte a Vilanova i la Geltrú, a les 19 h al Foment Vilanoví, es comptarà amb el reconegut periodista vilanoví Francesc Escribano com a conductor. Tots dos actes són oberts al públic.

La col·laboració desinteressada de prop de quaranta entitats, empreses i professionals permet que tots els recursos que es recullin amb la venda del calendari es puguin dedicar a la finalitat de la campanya, la lluita contra el càncer de mama. Des d'avui ja es pot començar a trobar, per 10 euros, en els següents punts: Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de VNG; Policia Local de VNG; Oficina Municipal de Turisme; Oficines de Caixa Penedès al Garraf; Llorens Llibres (VNG); Identic Perfums (VNG); Masajes a 1000 (Sitges), i Servifruit (Sant Pere de Ribes). També per Internet, al blog http://calendarisolidari.blogspot.com/.

A banda d'aquests establiments, les entitats i persones que s'han compromès amb el projecte van des del fotògraf, el vilanoví Marc Tenés, fins a la botiga que ha vestit les policies de núvia, Bella Bianca. La perruqueria i maquillatge ha anat a càrrec de l'estilista Núria Fusalba i de Masajes a 1000, i els complements de Jordi Serrano Joiers i Flors i Plantes Espe. El disseny ha estat a càrrec de Montse Conches i el seu equip Sin tetas no hay diseño, i la impressió, de l'empresa Studium Tallers Gràfics.

També han col·laborat en altres aspectes de la campanya, com per exemple els actes d'avui i demà, la publicista Carmina Pola, la Finca Mas Solers i la Finca Valldosera, les caves Oriol Rosell, el fotògraf Isidre Bernet, les empreses Menta, Nogales.bcn, Pepsi, Alvilardan, el restaurant Marejol i els establiments Simpàtic, Tamis, Teixits Aparicio i Vilanova Cafès. També les entitats AECC Catalunya contra el càncer i Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Tot plegat ha estat coordinat personalment per Joan Fusalba, qui ha superat diversos càncers i es dedica a promoure projectes solidaris. 

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00