Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2010

Aprovació inicial a la construcció de la nova comissaria de la Policia Local a Mas d'en Dimes

Moment del Ple, ahir      Moment del Ple, ahir

S'acorda el plec per licitar les obres d'urbanització del torrent de la Pastera al seu pas pel barri de Mar

El Ple ordinari de desembre de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va fer les primeres passes per a la construcció d'una nova caserna de la Policia Local al sector de Mas d'en Dimes, prop del Molí de Vent. L'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Municipal suposarà que es pugui construir aquest nou equipament i que els terrenys que ocupa ara al centre de la ciutat siguin destinats a la creació d'habitatges residencials i de protecció oficial.

Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables de l'equip de govern (PSC, IC-V i ERC) i amb els contraris de l'oposició (CiU, PP i CUP). CiU proposa la construcció exclusiva d'habitatges de protecció oficial i aprofitar la pastilla també formada per la plaça dels Pobles d'Espanya per a la construcció d'un pàrquing soterrat de tres plantes.

La CUP va afirmar que portar la nova comissaria a Can Dimes era hipotecar el futur del desenvolupament de l'Ortoll i acabar amb una zona verda de la ciutat. Si ve el regidor d'Urbanisme, Joan Martorell, es va mostrar disposat a parlar del tema amb CiU, va deixar clar que la construcció d'aquest nou equipament no tenia res a veure amb el desenvolupament de l'Ortoll.

El Ple també va aprovar el nomenament de la nova cap de recursos humans de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el conveni de col·laboració interadministrativa entre l'Ajuntament i el Consorci de Serveis a les Persones.

Per unanimitat es va aprovar el conveni urbanístic entre l'Ajuntament i l'empresa Megadyne Rubber per tal que aquesta romangui a la ciutat, i també el plec de clàusules i la convocatòria de licitació de les obres d'urbanització, ordenació i tractament paisatgístic del torrent de la Pastera.

En el capítol de mocions es va aprovar per unanimitat la del PP sobre els reductors de velocitat, i la de la CUP, amb l'abstenció de CIU, per fer una política de seguiment, assessorament i suport al dret a l'habitatge enfront dels desnonaments.

Descarrega't la foto.

Més informació: La modificació del Pla General aprovada en el Ple assigna usos residencials al solar de l'actual seu de la Policia Local
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00