Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2008

S'adjudica el servei de vigilància i socorrisme de les platges de VNG

Platja d'Adarró VNG Platja d'Adarró VNG

El servei entrarà en funcionament l'1 de juny

La Junta de Govern de Local ha adjudicat aquest dimarts el Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme de les platges de VNG a l'empresa AQUASOS després d'haver acceptat la renúncia de Creu Roja a realitzar aquest servei. AQUASOS és l'empresa que va quedar situada en segon lloc en el concurs realitzat per adjudicar aquest servei de vigilància i socorrisme del litoral vilanoví.

Creu Roja ha manifestat en el seu escrit de renúncia que no pot assumir aquest servei per qüestions econòmiques i de responsabilitat civil, per la qual cosa la Junta de Govern Local ha acordat adjudicar el servei de vigilància i salvament de VNG a AQUASOS.

Enguany destaca el fet que hi haurà la presència continuada d'un metge i un ATS al mòdul central de salvament situat a la platja de Ribes Roges, de manera que des del primer moment es podrà donar atenció mèdica en cas que sigui necessari.

El servei de vigilància començarà el diumenge 1 de juny i es durà a terme fins al diumenge 30 de setembre. Els horaris de vigilància variaran en funció de l'afluència d'usuaris a les platges de la ciutat. Així de l'1 al 24 de juny el servei funcionarà de dilluns a divendres de les 10 a les 16 hores i els caps de setmana, de les 11 a les 17 hores, a les platges del Far de Sant Cristòfol, Ribes Roges i l'Ibersol. Aquest últim horari també serà efectiu els caps de setmana i els dies festius del mes de setembre. Del 25 de juny al 31 d'agost, l'horari de servei serà de les 11 a les 20 hores, a totes les platges de la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00