Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/09/2011

Al voltant de 800 persones participen a la IX Passejada en Bicicleta

Un instant de la multitudinària Passejada       Un instant de la multitudinària Passejada

Aquesta activitat, junt amb l'Operació ring-ring, Coneix el teu bus i la Passejada a peu, s'emmarca dins la celebració de la Setmana de la Mobilitat

Vilanova i la Geltrú s'ha sumat un any més als actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra del 22 al 29 de setembre a diferents municipis del país sota el lema "Estalvia combustible, regala aire net".

En aquest sentit, aquest matí s'ha celebrat la IX Passejada en Bicicleta, que ha superat la participació de la passada edició amb prop de 800 participants de totes les edats. La passejada ha sortit a dos quarts d'onze del matí des del parc de Baix-a-Mar i ha transcorregut per diversos carrers i places de la ciutat. 

Passejada en Bicicleta autoritats
Aquesta activitat ha comptat amb la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG; Glòria García, segona Tinent d'Alcadia i regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació; i Joan Giribet, regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge.

A banda d'aquesta multitudinària passejada, la ciutat també ha celebrat altres actes commemoratius de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. En aquest sentit, divendres es va dur a terme la sisena edició de l'Operació ring-ring, durant la qual es van repartir clauers commemoratius de la celebració i 200 exemplars del Diari de Vilanova a totes les persones que arribaven amb bicicleta o bus urbà a la plaça d'Eduard Maristany de set a nou del matí. A més, també es va donar informació sobre la T-12. 

Passejada a Peu
Les resta d'activitats commemoratives, que esdevenien una novetat respecte les edicions anteriors, es van dur a terme dissabte. Al matí es va celebrar la Passejada a Peu fins a les Caves Jaume Serra, que a causa de la pluja va aplegar al voltant d'una trentena de persones. A banda de la caminada, els participants van poder realitzar també una visita a les instal·lacions i degustar diverses varietats de cava. 

Coneix el teu bus
La darrera activitat, que es va celebrar durant tota la tarda de dissabte, va ser Coneix el teu bus. Centenars de vilanovins i vilanovines van poder visitar un bus urbà aparcat a la plaça de les Neus. A més a més, es van repartir mig miler d'horaris a totes les persones que es van apropar. 

Consulta l'àlbum fotogràfic de la IX Passejada en Bicicleta
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00