Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2012

El govern municipal visita el barri de Mar

Moment de la trobada, ahir a la tarda Moment de la trobada, ahir a la tarda

Els representants veïnals reclamen, entre d'altres, actuacions per dignificar la imatge del barri

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la segona tinenta d'Alcaldia, Glòria Garcia, van ser ahir a la tarda el barri de Mar, amb representants de l'associació de veïns. En la trobada es van tractar diversos temes, inquietuds i peticions del veïnat, al voltant d'accions per revitalitzar el barri.

El president de l'associació de veïns, Luis Luengo, i la vocal Cecília Gaspa, van exposar a les representants del govern municipal la voluntat de disposar d'una carta de colors del barri de Mar, a l'estil de l'existent al Nucli Antic. Igualment, demanen mesures per fomentar el bon manteniment de les façanes, perquè el sector mariner adquireixi una imatge ordenada i homogènia.

També es van plantejar qüestions com l'aparcament, la integració del port amb el nucli urbà, la possibilitat d'arranjar el pas sota via del carrer de la Llibertat, la instal·lació de més mobiliari urbà a la via pública, o replantejar els usos del Molí de Mar, entre d'altres.

En la majoria d'aquestes demandes l'Ajuntament de la ciutat ja hi està treballant, tal com es va explicar ahir en la trobada, i es continuaran estudiant més possibles solucions, en funció de la possibilitat de realitzar inversions.

Neus Lloveras i Glòria Garcia van recórrer els carrers del barri acompanyades de tècnics municipals, en el marc del programa de visites del govern a cadascuna de les zones de la ciutat, per conèixer de prop les preocupacions dels veïns i veïnes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00