Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/07/2012

Més de 400 persones passen pel Chill’ART del Balaguer

El Chill'ART es va celebrar al jardí del Museu Balaguer El Chill'ART es va celebrar al jardí del Museu Balaguer

El jardí del museu va acollir dijous la tercera edició d'aquesta activitat estiuenca

Més de 400 persones van assistir aquest dijous a la nit al Chill'ART, que es va celebrar al jardí del Museu Víctor Balaguer. El Chill'ART és una activitat organitzada per la Biblioteca Museu Víctor Balaguer que combina música i art, i que respon a un doble objectiu, per una banda el d'apropar el públic jove a les col·leccions del Museu i per l'altre el de sumar-se a l'oferta d'activitats d'estiu que hi ha a la ciutat, donant visibilitat al jardí del Museu, un entorn privilegiat i, alhora, poc conegut i utilitzat fins al moment.

L'activitat va arribar enguany a la seva tercera edició i va comptar amb l'actuació del DJ Roc Ruddock i una projecció audiovisual realitzada per Òscar Civit (Darkscii) a partir d'imatges de les obres del Museu. Un fragment del muntatge audiovisual es pot veure al Facebook  i al Twitter del Museu Balaguer, així com algunes imatges de l'esdeveniment.

Els assistents al Chill'ART també van poder gaudir del muntatge artístic realitzat per l'estudi de disseny vilanoví Cocolia amb col·laboració amb l'empresa també vilanovina, Saladié Llums que va ocupar-se del muntatge lumínic de la instal·lació artística. L'equip de Cocolia va intervenir en algunes de les banderoles de les exposicions temporals i van exposar-les per l'espai del jardí. Per tal de ressaltar algunes parts de l'obra es va instal·lar un joc de llums.

Fins a mitjanit les portes del museu estaven obertes i l'entrada era gratuïta. La Biblioteca Museu va rebre un centenar de visitants en les dues hores que va estar obert al públic.

Un cop més es va comptar amb la col·laboració del Bar Lotus de Vilanova i la Geltrú.

Tota la programació d'estiu es pot consultar a les webs dels respectius museus www.victorbalaguer.cat i www.vilanova.cat/museupapiol i també es pot seguir al twitter a través de l'etiqueta #estiumuseusVNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00