Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/09/2008

Els cursos del Campus Empresa 2008 oferiran formació en lideratge i resolució de conflictes

 Jordi Gálvez i Tomàs Álvaro a la roda de premsa d'aquest matí   Jordi Gálvez i Tomàs Álvaro a la roda de premsa d'aquest matí

La programació es completarà amb conferències de dues hores amb entrada gratuïta, prèvia inscripció

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Tomàs Álvaro, junt amb el president de la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, Jordi Gálvez, ha presentat aquest matí el programa de cursos i conferències del Campus Empresa 2008.

Segons ha destacat Tomàs Álvaro, en temps de crisi cal que l'administració encoratgi a les persones emprenedores i empresàries, i per això, l'Ajuntament de VNG, junt amb la Cambra de Comerç, vol estar al seu costat oferint suport a través de formació de qualitat. A banda, Jordi Gálvez ha manifestat que les empreses que funcionen són les que van millorant cada dia i que tenen en el seu personal un valor molt important.

Les accions formatives del Campus Empresa 2008 proposen tres cursos. El primer, amb el títol de 'Avaluació i millora de directius mitjançant el feedback 360º', se celebrarà els dies 14, 15 i 16 d'octubre. Els temes quer es tractaran seran la direcció per competències, com dur a terme l'avaluació per competències, el coaching, i el pla de millora.

El segon curs s'anomena 'Lideratge per a nous líders' i en ell es proposaran conceptes i habilitats bàsiques per assumir amb professionalitat el compromís que representa liderar un equip de treball. El curs s'impartirà l'11, 12 i 13 de novembre.

El tercer i últim curs és el de 'Resolució de conflictes' i està centrat en la comunicació, abordant els conflictes comunicatius, la comunicació com a base de l'èxit i principi del fracàs, com influeixen les actituds en la comunicació, la comunicació no verbal i les claus de l'empatia. Aquests curs tindrà una durada de dos dies, 16 i el 17 de desembre.

A banda, s'han programat tres 'Flaixos', és a dir, conferències de dues hores, amb entrada gratuïta prèvia inscripció (trucant al 938 141 818 o enviant un correu electrònic a ncusine@vilanova.cat). El dijous, 30 d'octubre s'oferirà la titulada 'Tinc clara la meva estratègia empresarial?. El dijous, 6 de novembre, 'Capacitat de convicció: convèncer als altres'. I, el dijous 27 de novembre, 'Com millorar els resultats de les Pimes mitjançant les noves tecnologies'.

Les inscripcions als cursos es poden fer a través de la pàgina web del Campus Universitari de la Mediterrània www.campusmed.net o trucant a les regidories de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de Ciutat, al 938 141 818. El preu de cada curs és de 100 euros i tots tindran lloc en horari de tarda, de les 18 a les 21 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00