Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2008

Cloenda de l'exposició 'El sentir de la ciutat'

Prop de 3.000 persones han visitat l'exposició Prop de 3.000 persones han visitat l'exposició

La mostra ha estat itinerant per diferents equipaments de VNG durant més d'un any

L'acte de cloenda de l'exposició 'El sentir de la ciutat' va tenir lloc al centre cívic La Geltrú i va comptar amb la participació de les persones que d'una manera o d'altre van fer possible aquesta exposició. També va assistir-hi la tercera tinent d'alcalde i regidora de Convivència, Encarna Grifell, que en la seva intervenció, va agrair novament la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet realitat aquest projecte. Tanmateix va explicar també algunes propostes de futur amb la intenció que aquest projecte no acabi aquí.

'El sentir de la ciutat', que s'emmarca dins el programa Ciutat i diversitat, ha volgut ser un recull de testimonis de vilanovines i vilanovins, de persones que a través de la seva història personal han volgut convidar a reflexionar sobre la riquesa que representa l'intercanvi i la relació entre les persones, siguin com siguin, vinguin d'on vinguin.

L'exposició que va ser inaugurada el dia 19 d'octubre de 2007 al Centre Cívic Sant Joan, s'ha pogut veure durant tot el 2008 per diferents espais de la ciutat: Centre Cívic Mar, Biblioteca Armand Cardona Torandell, Mercat Central, Centre Cívic Tacó, Centre Cívic Collada, UPC, Hospital Sant Antoni Abat, Museu del Ferrocarril i Espai d'Entitats TOC. En aquest temps l'han visitada prop de 3.000 persones i hi han deixat el seu testimoni al voltant d'un centenar de persones.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00